Foto & Video: Na Examendagen 2023 Eindhoven

Over Na Examen Dagen

De NED is een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd voor aankomende studenten in Eindhoven van zowel de TU/e als de Fontys Hogeschool. Tijdens de NED kunnen deelnemers een eerste indruk krijgen van het Eindhovense studentenleven. Tijdens dit evenement maak ze kennis met de studentenverenigingen, de stad Eindhoven en de studenten zelf.  

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
BlueBears Media heeft voor de NED foto’s en videos gemaakt. We dachten erg strengen eisen te hebben maar dat was helemaal geen enkel probleem. De foto’s waren telkens binnen 24 uur na de activiteit beschikbaar, zodat die nog tijdens de NED gebruikt konden worden als promotiemateriaal. Gijs heeft zich de hele week enorm hard ingezet en een pracht resultaat geleverd. Ook heeft hij achteraf een aftermovie gemaakt waarbij hij goed heeft geluisterd naar onze wensen en behoefte. Hierbij was de communicatie erg fijn. Wij zouden dan ook zeker weer graag samenwerken met BlueBears Media!
Jure
NED Commissie ’23

De aanvraag

De Na Examendag Commissie kwam in 2023 met een enthousiaste aanvraag voor een aftermovie van hun 4-daagse studenten evenement. Het kwam neer op 4 dagen lang knallen, waarbij de aanvraag begon voor alleen een aftermovie, maar al snel kwam er ook fotografie bij. De foto’s zouden telkens kort na een activiteit geleverd worden, zodat de deelnemers deze dezelfde dag nog op social media konden zien. Voor velen een veeleisende opdracht, maar in de goede samenspraak was dit geen enkel probleem.


Het resultaat

De aftermovie

Na een kleine week filmen op verschillende activiteiten en feesten is er een prachtige aftermovie opgeleverd. Hierbij heeft de organisatie samen met BlueBears fijn contact gehad om ook hun wensen en behoefte te verwerken in de video.

De foto’s