Support

Eerste hulp bij uw problemen

Bij BlueBears Media maken wij gebruik van een support systeem van Atlassian, het grootste support platform in de IT industrie. Voor onze klanten is er een portaal, met een kennisbank over problemen die u mogelijk kan ervaren en waar u support kan aanvragen.

Als u klant bent bij BlueBears Media kunt u gratis een account aanmaken op https://bluebears.atlassian.net/servicedesk/customer/portal/

Support voor webdesign

Uiteraard kunt u altijd contact opnemen voor hulp en staat BlueBears Media altijd garant dat uw website online is!
Maar wilt u extra zeker zijn dat uw website ook goed onderhouden word, kies dan een aanvullend onderhoudspakket!

Basis
€49 per jaar

  • Voor 1 website
  • Technische ondersteuning: Beantwoorden van vragen over de werking van de website en het oplossen van technische problemen.
  • Inhoudelijke wijzigingen: Het aanpassen van bestaande inhoud en het bijwerken van afbeeldingen en tekst.
  • Onderhoud aan bestaande systemen: Denk hierbij aan webshsops, contactformulieren en portfoliosystemen.

Uitgebreid
€75 per jaar

  • Voor max 3 websites
  • Alle diensten van het basispakket +
  • Grote inhoudelijke wijzigingen: Zoals het toevoegen van pagina’s, het herstructureren van de website, het maken van landingspagina’s of het implementeren van nieuwe functionaliteiten.
  • Voorrang op support: Al uw aanvragen komen binnen met een hoge prioriteit, daarnaast kunt u altijd bellen voor live support.

* Alle prijzen zijn exclusief BTW

Grotere wensen? Neem contact op voor support op maat v.a. 149 per jaar.

€35

Dagelijkse backups

Heeft uw hosting partij geen backups of wilt u extra zeker zijn, voor 35 euro per jaar maken wij een backup naar een extern systeem.

€29

Verhuisservice

Wilt u van hosting partij verhuizen naar BlueBears Hosting. Voor deze eenmalige kosten verhuizen wij uw website en mailboxen naar onze servers.

Support uitbreidingen

Niet alle diensten kunnen wij in een pakket plaatsen omdat deze niet voor iedereen nodig zijn. Daarom hebben wij wat uitbreidingen waar u gebruik van kunt maken zoals externe backups. Als u interesse heeft neem gerust contact op