Contact

Neem gerust contact op over vragen die u heeft!

Contact informatie

Telefoon: +31 6 42792980 
Email: info@bluebears.nl

KVK: 81282451
BTW: NL 003553716 B51

FAQs

Geen probleem! Ik heb altijd de inloggegevens van het BlueBears beheerders account. Met deze rechten kan ik een nieuw account voor u aanmaken. All deze accounts staan in een versleutelde database en kunnen niet verloren raken. Mocht u nog wel toegang hebben tot het email adres van uw account maar bent u het wachtwoord kwijt? Druk dan op de “wachtwoord vergeten” knop op de inlogpagina.

Als u een fotoshoot heeft gehad worden al uw foto’s 2 maanden bewaard. Na deze 2 maanden kan het zijn dat er een deel word bewaard voor portfolio doeleinden (mocht u hiermee ingestemd hebben).

Waarom doen wij dit?
Mocht u uw foto’s binnen dit termijn kwijtraken dan kunt u ze nog een keertje opvragen, daarom worden ze niet meteen verwijderd! Maar voor eeuwig bewaren lukt helaas ook niet sinds er vaak veel foto’s van hoge resolutie worden gemaakt! Daarom worden deze na een tijdje verwijderd.

Mocht u uw website willen openen maar u krijgt een error of er laad niks in. Helaas gebeurd dit nog wel eens, kijk eerst of de website wel werkt op een ander apparaat zoals een ipad of laptop. Krijgt u nogsteeds een error, dan gaat er waarschijnlijk iets mis bij uw hostingbedrijf. Over het algemeen zijn dit soort storingen binnen enkele uren opgelost. Mocht het langer aanhouden dan kunt u contact opnemen met uw hostingbedrijf, als u niet precies weet hoe dat moet of wat u moet zeggen kunnen wij dit voor u doen.